Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбувся семінар-навчання для керівників органів самоорганізації населення

   Відповідно до плану роботи виконкому районної у місті ради 03 грудня поточного року відбувся семінар-навчання для керівників органів самоорганізації населення за участю заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Старовойта В. В. та керуючої справами виконкому районної у місті ради Дуванової О. М. Присутніх на семінарі було ознайомлено з проектом Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Учасники семінару схвалили проект Концепції та запропонували включити до переліку органів місцевого самоврядування на базовому рівні районну у місті раду. Крім того, на семінарі розглянули питання реформування системи охорони здоров’я та реалізації пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою. Також голів вуличних комітетів було поінформовано про заборону спалення опалого листя у секторі приватної забудови та дотримання правил пожежної безпеки у приватному секторі.

   За результатами роботи у ІІ півріччі поточного року кращі керівники органів самоорганізації населення були заохочені. Всього на заході були присутні 29 осіб.