Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Безпека понад усе!

Найважливіше для людини - це її життя, а найцінніше в житті - здоров'я. Тому як водіям, так і пішоходам необхідно бути вкрай уважними на дорозі.

Пішоходи – вразливі учасники дорожнього руху, їхня безпека у більшості випадків залежить від їх самих. Для збереження їх життя та здоров’я варто бути відповідальними, обережними та дотримуватись Правил дорожнього руху України.

З метою покращення безпеки дорожнього руху, запобігання виникнення дорожньо-транспортних пригод та збереження життя та здоров’я людей, виконкомом Саксаганської районної у місті ради розроблені відповідні схеми організації дорожнього руху  на найбільш небезпечних ділянках району.

Наприклад, нещодавно рішенням Саксаганської районної у місті ради від 03 вересня 2021 року № 82 «Про організацію дорожнього руху на вулицях та дорогах району» затверджено схему організації дорожнього руху із застосуванням засобів заспокоєння руху на нерегульованому пішохідному переході на перехресті вулиць Упіта та Марійської.

Управлінням благоустрою та житлово-комунального господарства викон-кому районної у місті ради організовано роботу по встановленню дорожніх знаків відповідно до затвердженої схеми.

Департаментом розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради облаштовано зазначену ділянку дорожніми пагорбами для зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки та проведено роботи з нанесення дорожньої розмітки для підвищення уважності учасників дорожнього руху.

Завдяки спільних зусиль виконкому районної у міст ради та департаменту розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради перехрестя вулиць Упіта та Марійської стало значно безпечнішим для Криворіжців та гостей міста.