Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Отримання довідки про реєстрацію місця проживання особи

Будь-які відомості, які дають змогу ідентифікувати конкретну фізичну особу, можна віднести до персональних даних.

Службовим та посадовим особам розпорядників реєстрів та інших органів державної влади, що обробляють персональні дані, внесені до реєстрів, забороняється розголошувати персональні дані, що стали їм відомі у зв’язку з виконанням службових обов’язків.

Однак, відповідно до Закону України  “Про захист персональних даних» кожна особа має право на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних. Тому, кожна зареєстрована особа може лише особисто отримати довідку про реєстрацію місця проживання.

Для отримання довідки про реєстрацію місця проживання третіми особами можливо лише законними представниками, при цьому необхідно надати документ, який засвідчує його повноваження (довіренність).

Законними представниками дітей, відповідно до Сімейного Кодексу України, є батько та мати. Інші особи не мають права отримати довідку про реєстрацію місця проживання Вашої дитини.

Відділ реєстрації місця проживання громадян вживає всі заходи пов’язані  із попередженням розповсюдження коронавірусної інфекції COVID - 19 під час обслуговування громадян, які мінімізують ризики розповсюдження вірусів.

За для вашої безпеки прийом громадян здійснюється виключно за попереднім записом (з питань реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання громадня) та наявності засобів індивідуального захисту (медичної маски або респіратора).

Нагадуємо, також отримати консультацію можна за телефоном 94-82-15 щоденно (окрім суботи та неділі) з  08.00  - 16.30 або e-mail: [email protected], skype: [email protected].