Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Запрошуємо взяти участь у навчальній програмі ПРООН «Розвиток навичок підприємницької діяльності серед внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької та Луганської областей»

Участь у навчанні БЕЗКОШТОВНА.

Хто може прийняти участь  у програмі?

Стати учасниками проекту можуть: представники місцевого населення Донецької та Луганської областей; громадяни, які мають офіційний статус вимушено переміщеної особи.

 

Як стати учасником?

Щоб взяти участь у навчальній програмі необхідно:

Зареєструватися в онлайн-режимі на сайті  www.vpo-study.org.

За відсутності доступу до комп’юторної техніки чи Інтернету, подати електронну заявку можна у будь-якому центрі служби зайнятості за місцем проживання.

Долучити до заявки скан-копії необхідних документів (їх перелік знаходиться на сайті.

Пройти 3-ступеневе анкетування та тестування.

 

Якщо результати будуть позитивними, з кандидатами проведуть співбесіду та повідомлять інформацію про організаційні моменті участі в Програмі.

Тріненінги будуть проводитись у м. Кривий Ріг протягом листопада-грудня 2015 року. Початок занять  – 09. 11. 2015. Тривалість навчання – п’ять днів.

Додаткову інформацію про участь в навчальній програмі можна отримати у Криворізькому міському центрі зайнятості, вул. Космонавтів, 1, каб. 203, за тел. 097-141-53-53; 050-814-55-54.