Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Якщо не памятаєшь номер вибочої дільниці або її місцезнаходження - запрошуємо скористатись сервісами Державного реєстру виборців!

На офіційному сайті Державного реєстру виборців (https://www.drv.gov.ua/) необхідно обрати розділ «Кабінет виборця», що у свою чергу відкриє Сервіси ДРВ.

Крок 1

Крок 2


Обравши розділ «Пошук дільниці» - відкривається наступне діалогове вікно, у якому виборець повинен зазначити виборчу адресу.

Крок 3

На прикладі виборчої адреси: Дніпропетровська область, Криворізький район, місто Кривий Ріг (Саксаганський район), бульвар Вечірній, будинок 3 отримуємо інформацію з реєстру про: межі дільниці на мапі та опис, її місце знаходження, адресу приміщення для голосування, кількість виборців, додатково – місцезнаходження органу реєстру виборців у Саксаганському районі.

Якщо маєте вдома персональний комп’ютер та доступ до мережі інтернет - запрошуємо відвідати та скористатись цікавими та зручними сервісами Державного реєстру виборців!