Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Серпнева нарада педагогічних працівників закладів освіти Саксаганського району

   30 серпня в сесійні залі виконкому районної у місті рад відбулась серпнева нарада педагогічних працівників закладів освіти Саксаганського району, яка була присвячена початку нового навчального року. На нараді  билу присутні  голова районної у місті ради Беззубченко В.В., заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С.Л., заступник начальника Саксаганського відділення Криворізького відділу поліції Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області Коптєв А.М.,  керівники структурних підрозділів виконкому районної у місті ради, методисти міського Інноваційно-методичного центру.

   Беззубченко В.В. акцентував увагу на найбільш вагомих результатах закладів освіти району в минулому навчальному році, подякував керівникам закладів освіти за якісну підготовку закладів до опалювального сезону та  нового навчального року. Начальник відділу освіти Іванов А.С. виступив з питання « Про готовність закладів освіти району до нового навчального року, перспективи та завдання 2016-2017 навчального року», де значну увагу приділив розвитку освітньої галузі району та основним засадам проекту Концепції нової української школи. В виступах методистів Інноваційно-методичного центру йшлось про досягнення минулого навчального року. Начальник служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради Сироватка І.В., заступник начальника Саксаганського відділення Криворізького відділу поліції Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області Коптєв А.М. наголосили на необхідності продовження взаємодії з закладами освіти з питань захисту прав дітей, попередження правопорушень серед дітей і підлітків.

   Наприкінці заходу кращих освітян району нагородили грамотами Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації, управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, молодим спеціаліста, що розпочнуть діяльність в закладах освіти Саксаганського району вручено трудові книжки.