Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Вулиця Кузнецова – історія моя!»

   Останні теплі дні осені ще не перестають радувати саксаганців, а найбільше, мешканців вулиці Кузнецова, для яких 19 вересня стане знаменним днем у календарі, і нагадає про неповторність свого історичного минулого.

   З нагоди Дня партизанської слави, який українці традиційно святкують восени,  19 вересня о 17 годині по вул. Кузнецова, 8 відбудеться урочисте відкриття меморіальної дошки Кузнецову Миколі Івановичу, Герою Радянського Союзу, розвіднику партизанського загону особливого призначення «Переможці» Великої Вітчизняної війни.

Значення цієї події у житті мешканців вулиці важко переоцінити. Мемораільна дошка, яка увіковічнить пам'ять про партизана-розвідника Кузнецова є не лише свідченням історичного походження назви вулиці, але й в майбутньому породжуватиме у мешканців почуття солідарності і гордості за свою вулицю, яка є затишним куточком, тим місцем, де хочеться жити, і куди хочеться повертатися.

   Тож шановні саксаганці і мешканці міста, запрошуємо вас долучитися до історичної події у житті нашого району та  разом пронести відчуття гордості і поваги до своєї історії, до рідного дому, до вулиці, на якій ти живеш!