Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тримай курс на перемогу!

21.07.2021 виконкомом Криворізької міської ради прийнято рішення  № 353 «Про проведення конкурсу проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2022 році».

З метою розширення та поглиблення співпраці органів самоврядування й громадськості, створення умов для активізації діяльності інститутів громадянського суспільства, поширення позитивного досвіду у вирішенні соціально-економічних та культурних проблем місцевого значення та покращення якості життя криворіжців з 26.07.2021 оголошено відкритим проведення конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2022 році. Останнім днем прийому конкурсних пропозицій визначено 05.09.2021 (до 23:59). Орієнтовний загальний обсяг фонду конкурсу у 2022 році становитиме 30 млн. грн.

Для участі в конкурсі автори проєктів розміщують конкурсні пропозиції виключно на електронній платформі  https://gb.kr.gov.ua, заповнивши всі обов`язкові поля та склавши бюджет проєкту українською мовою.

Паперовий варіант конкурсної заявки подавати вже не потрібно.

В подальшому голосування за проєкти відбуватиметься протягом чотирнадцяти календарних днів в он-лайн-форматі (через систему BankID). Письмове голосування буде проводитися за графіком в районі тільки для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані та мешкають у Кривому Розі.

За більш детальною інформацією стосовно участі в конкурсі можна ознайомитись за посиланням https://kr.gov.ua/ua/news/pg/220721585840276_n/. Для авторів проєктів, які реалізовуватимуться на території Саксаганського району, можливі консультації за телефоном 098-323-59-26 (Олександра).

Чекаємо на Ваші проекти для участі у Конкурсі проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет 2022».

Бажаємо всім натхнення та удачі, нехай переможе найкращий!