Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Порада споживачам

   Споживачі — всі ми, незалежно від віку, статі, професії, соціального стану, оскільки протягом життя споживаємо товари та послуги і платимо за них. А вони, на жаль, далеко не завжди виправдовують наші сподівання. Нерідко буває, що споживача обважують, обраховують, йому надають неякісні послули або недостовірну інформацію про товар.

Щоб захистити себе, радимо всім споживачам добре подумати, перш ніж зважитись на купівлю товару з рук, з машини і таке інше. Закон України “Про захист прав споживачів” не застосовуєтьсч до осіб, котрі не мають дозволу на заняття торговельною діяльністю. Скажемо, якщо ви купили, товар біля трамвайної зупинки або на стихийному ринку у бабусі і, якщо цей товар виявиться неякісним, претензію ви можете пред'явити тільки собі.

   Запам'ятайте! Будь-яке придбання товару з рук у невідомого продавця, якого ви потім не зможете знайти, заздалегіть прирікає Вас на неприємності.

   Слід також пам'ятати, що дія Закону “Про захист прав споживачів” не поширюється на стосунки між громадянами.