Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

17 серпня 2013 року у сквері відпочинку ім. Артему розпочнеться вже традиціний III Криворізький міський фестиваль меду.

   17 та 18 серпня Саксаганський район гостинно прийматиме всіх мешканців та гостей нашого міста в сквері відпочинку імені Артема, де стартує ІІІ Криворізький фестиваль меду. У цьому році цілющий мед та лікувальні бджолопродукти представлятимуть 50 пасічників з Криворіжжя, Нікополя, Дніпропетровська, Кіровоградщини, Сумщини, Черкащини, Криму.

   В затишних алеях скверу імені Артема ви знайдете оздоровчий вулик родини Караушів, продукти апітерапії від Валерія Симонова та Олександра Оньші, а також різноманітну виставку майстрів народної творчості (петриківський розпис, вишиванки, ковані вироби). Для підтримки святкового настою на всіх присутніх чекає яскрава та весела концертно-розважальна програма і призи найактивнішим та найкмітливішим. Родзинкою цьогорічного фестивалю меду стане велика, понад 50-кілограмова воскова свіча. Відбудеться конкурс серед пасічників на кращий мед та визначено переможця.

   Тож, шановні мешканці Саксаганського району та всього нашого рідного міста, не пропустіть цю цікаву подію, приходьте на свято меду з родинами, друзями та близькими, щоб придбати найкращу та найцілющу продукцію, відпочити та отримати насолоду.