Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Конкурс-рейтинг серед суб’єктів господарювання триває!

З метою реалізації ініціатив у сфері малого та середнього підприємництва, підтримки ділової та інноваційної активності криворізького бізнесу триває міський конкурс – рейтинг серед суб’єктів господарювання міста, Положення якого затверджено рішенням виконкому Криворізької міської ради від 14.04.2021 №166.

Нагадуємо, що метою конкурсу є підтримка та сприяння активному розвитку ділової ініціативи, розкриття потенціалу та популяризація підприємництва в актуальних і необхідних для сталого економічного зростання міста сферах, пропаганда досягнень, ролі та місця малого й середнього бізнесу в соціально-економічному розвитку міста, створення сприятливого клімату для подальшого розвитку підприємницького сектора.

Зарахування претендентів здійснюється в термін до 15.07.2021 за наявності наступних документів:

- особистої заяви претендента;

- рейтингового профілю претендента, завіреного підписом, зі згодою на обробку персональних даних .

Заповнений та підписаний претендентом рейтинговий профіль на участь у конкурсі відсилається на адресу організаторів поштою, кур’єрською службою за адресою: пл. Молодіжна, 1, каб. 510 (приймальня управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради), м. Кривий Ріг, 50101, з приміткою «Конкурс-рейтинг серед суб’єктів господарювання міста».

Відзначення переможців у номінаціях здійснюється організаторами конкурсу під час проведення урочистих заходів з нагоди святкування Дня підприємця.