Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

До виконкому Саксаганської районної у місті ради надійшов лист ТОВ «Рудомайн» про розміщення Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля по об’єкту «Реконструкція складу паливно-мастильних матеріалів та облаштування паливо-заправного пункту для заправ-лення автотранспорту підприємства ТОВ «РУДОМАЙН» по вул. Гірничо-рятувальна, 30 в Саксаганському районі м. Кривий Ріг», реєстраційний номер справи №7333.

Відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу довкілля» та враховуючи лист ТОВ «Рудомайн», пропонуємо ознайомитися з Повідом-ленням про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля. Планованою діяльністю передбачається: демонтаж двох існуючих горизон-тальних ємностей для зберігання палива об’ємом 25 м3 та 20 м3, демонтаж будівель складу зберігання паливо-мастильних матеріалів у тарі загальною площею 43,0 м2 та 10,9 м2; встановлення трьох горизонтальних стальних ємностей об’ємом 50 м3 кожна для збільшення зберігання світлих нафто-продуктів до 200 м3, а також встановлення 4-х сучасних заправних колонок.

Процедура оцінки впливу на довкілля передбачає право і можливості громадськості для участі у такій процедурі, зокрема на стадії обговорення обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, а також на стадії розгляду уповноваженим органом поданого суб’єктом господарювання звіту з оцінки впливу на довкілля. На стадії громадського обговорення протягом щонайменше 25 робочих днів громадськості надається можливість надавати будь-які зауваження і пропозиції.

Ознайомитись з Повідомленням про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля пропонуємо за адресою: 50071, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, буд. 32, приміщення виконкому Саксаганської районної у місті ради на дошці оголошень (четвертий поверх, ліве крило); на офіційному вебсайті виконкому Саксаганської районної у місті ради у розділі «Оголошення», а також на сторінці виконкому у мережі «Facebook».

Усі зауваження і пропозиції громадськості до Звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності підприємства, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації необхідно надсилати до Департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської обласної державної адміністрації, 49000, [email protected], (096) 512 94 24, відділ контролю природоохоронних заходів та оцінки впливу на довкілля.