Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З Міжнародним жіночим днем

Серед усіх свят 8 Березня відзначається з особливою чарівністю і неповторністю. Цей день є символом любові, сердечності, радості, тепла та натхнення.

Напередодні такого чарівного свята, 5 березня заступник голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Вадим Бершадський привітав з  Міжнародним жіночим днем працівниць одного з промислових підприємств району - ТОВ «Рудомайн», та вручив грамоти виконкому районної у місті ради.

Колектив відділу економіки та промисловості приєднується до привітань та висловлює усім жінкам сфери промисловості щиру вдячність за працю на благо нашого району, за підтримку та душевну щедрість.

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята!

Нехай ваші турботи будуть приємними, а кожен день – зігрітий щастям, присутністю рідних, близьких, коханих, наповнений новими відкриттями та здобутками! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а весна дарує вам радість, впевненість, щастя, любов та мир!

Зі святом вас, дорогі жінки!