Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дівочий Кубок Гурова – шестирічний переможний саксаганський майстер-клас

   З 01 по 04 березня 2016 року в спортивному залі палацу спорту комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбувся ХVІ міській турнір з баскетболу серед дівчат шкільного віку пам’яті народного депутата України трьох скликань, Почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича, присвяченого Міжнародному жіночому дню 8-го березня, в яких взяли участь 96 спортсменок з восьми збірних команд - з семи районів та збірної професійно-технічних навчальних закладів міста.

   За жеребом всі учасники були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними командами Інгулецького та Довгинцівського районів перемогу святкували юні інгульчанки (тренер Іванова Ж. В.). Переможці групових першостей команди Саксаганського та Жовтневого районів змагалися між собою в фіналі за право володіти почесним Кубком Гурова В. М. Перемогу з рахунком 33:20 здобула команда юних баскетболісток Саксаганського району (тренер Токарчук Ю.Т.), друге дісталося збірній команді Жовтневого району (тренер Павлова В. В.).

   На церемонії нагородження заступником міського голови Бєрлін Валентиною Миколаївною була виконана дуже приємна та значна місія серед любителів легкої атлетики Саксаганського району та міста в цілому. Згідно з рішенням виконкому Криворізької міської ради від 10.02.2016 № 82, за багаторічну плідну працю, вагомі досягнення в професійній діяльності, особистий внесок у розвиток легкої атлетики в місті та з нагоди 75-річчя від дня народження нагрудним знаком «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня був нагороджений Бриж Леонід Макарович – тренер-викладач з легкої атлетики комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» Криворізької міської ради.

   Переможці та призери міських змагань з баскетболу від заступника міського голови Бєрлін Валентини Миколаївни та голови комітету з фізичної культури і спорту Криворізької міської ради Ступака Олександра Миколайовича були нагороджені кубками, дипломами та медалями.

   Від спонсорів цьогорічних змагань депутатів Криворізької міської ради голови ГО «За рідне місто» Бабенко Ольги Володимирівни та голови постійної комісії з питань освіти, науки, сім’ї і дітей, молоді, культури та спорту Грушина Івана Юрійовича баскетбольними м’ячами та солодощами.

   Організаційним комітетом турніру були визначені кращі гравці, ними стали:

- кращим центровим – Троскіна Христина (Жовтневий район);

- кращим захисником – Пасічник Вікторія (Інгулецький район);

- кращим нападаючим – Фокіна Катерина (Саксаганський район).

   Дуже приємно, що цей почесний трофей шостий раз поспіль залишають за собою юні саксаганочки. Тож, поздоровляємо вас дівчата, поздоровляємо всіх саксаганців з новою перемогою, новим здобутком.