Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Бистріше, вище, сильніше» - старт районної спартакіади серед колективів фізичної культури

   З метою зміцнення здоров’я працівників підприємств, установ, організацій та закладів шляхом залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя 06 березня 2016 року на спортивній базі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбулася районна традиційна спартакіада серед збірних команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів з шести видів спорту (плавання, настільний теніс, шашки, дартс, волейбол, перетягування канату), яка була присвячена до 241-ї річниці заснування міста Кривого Рогу. В заході взяли участь сім збірних команд: Саксаганський виконком, «Освіта», «Профтехосвіта», ТОВ «Арселор Міттал Кривий Ріг», ДПП «Кривбаспромводопостачання», АТ «Корум КЗГО» та депутати райради. Спартакіада розпочалася традиційно парадом учасників змагань, яких привітав голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович.

   Переможцями в загальнокомандному заліку в запеклій боротьбі з 30 очками стала збірна команда «Освіта», друге місце посіла збірна команда Саксаганського виконкому з результатом 34 очка, третє місце здобула команда депутатського корпусу райради зібравши до своєї скарбнички також 38 очок, четверте місце залишила за собою команда ТОВ «Арселор Міттал Кривий Ріг», актив якої склав 39 очок, п’яте місце за командою АТ «Корум КЗГО» - 40 очок, шосте місце за минулорічними переможцями командою «Профосвіта» - 45 очок і сьоме місце посіла команда ДПП «Кривбаспромводопостачання» - 46 очок.

   Переможці та призери змагань, як у особистому так і у загальнокомандному заліку, були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Від офіційного спонсору районної спартакіади ТОВ «Арістей КР» (директор Гапонов А. Л.) усі учасники районного спортивного заходу отримали призи.

   Тож зі стартом всіх районної спартакіади!