Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

МОБІЛЬНИЙ ОФІС МУНІЦИПАЛЬНИХ ПОСЛУГ

До території району належать віддалені мікрорайони та житлові масиви. Їх мешканці не завжди можуть звертатись безпосередньо до виконкому, соціальних закладів, інших суб’єктів надання послуг. Для пенсіонерів, людей з особливими потребами переїзд потребує додаткових витрат часу та коштів, й іноді, ураховуючи стан здоров’я, і зовсім не є можливим.

На допомогу прийде Мобільний офіс муніципальних послуг - спеціально обладнаний автомобіль мобільний модуль-трансформер, повністю облаштований місцями для одночасної роботи 4 адміністраторів та 10 відвідувачів-замовників послуг, в якому мешканці району можуть у форматі «єдиного вікна» отримувати необхідні послуги безпосередньо за місцем проживання.

В обслуговуванні заявників Мобільного офісу задіяні адміністратор Центру адміністративних послуг, державний реєстратор, фахівці відділу реєстрації місця проживання громадян, управління праці та соціального захисту населення, можуть бути залучені і інші спеціалісти за послугами, на які отримано заявки.

Для того щоб скористатися послугами Мобільного офісу муніципальних послуг потрібно надати замовлення до виконкому районної у місті ради (за місцем проживання) за телефонами 64-50-06, 64-34-55 або звернутися на безкоштовну «гарячу лінію» Центру адміністративних послуг «Віза» 0 800 500 459. Ознайомитись з графіком виїзду можна на сайтах kr.gov.ua, krogerc.info.ua.

Також нагадуємо, що для зручності соціально вразливих мешканців району, здійснюється безкоштовне виїзне обслуговування на дому із використанням спеціального обладнання – мобільних кейс-офісів. Для того, щоб замовити послуги необхідно зателефонувати на безкоштовну «гарячу лінію» Центру «Віза» - 0 800 500 459.