Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

09. 01. 2014 близько 200 працівників підприємств району різних форм власності підтримали проведення загальноміської акції «чистий четвер»

   Новорічні свята, які відзначали мешканці нашого  міста, в тому числі і Саксаганського району, залишили за собою не лише приємні спогади, пов’язані з їх святкуванням, але й визначили гостру необхідність у впорядкуванні території району та проведенні робіт з благоустрою.

   09. 01. 2014 близько 200 працівників підприємств району різних форм власності підтримали проведення загальноміської акції «чистий четвер», що включала в себе проведення робіт з впорядкування територій як самих підприємств, так і прилеглих до них територій. Особливо варто відзначити трудові колективи таких промислових підприємств району як ПрАТ «Криворізький завод гірничого обладнання», ДПП «Кривбаспромводопостачання», шахт «Родіна» ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат» та «Гігант-Глибока» ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат», ГЗК «Укрмеханобр» СП ПАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча», ВСП «Вагонного депо Мудрьона «Придніпровська залізниця», комунального підприємства «Швидкісний трамвай».

   Завдяки спільним зусиллям працівників підприємств району різних форм власності та комунальних служб міста, Саксаганський район на сьогодні ще раз підтвердив своє прагнення до формування комфортного життя мешканцям району та міста зокрема. Проте хочеться повторно нагадати гостям та мешканцям району, що чистота та впорядкованість вулиць залежить саме від екологічної обізнаності, високої свідомості та добросовісності громадян!