Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Бистріше, вище, сильніше» - старт районної спартакіади серед колективів фізичної культури

   З метою зміцнення здоров’я працівників підприємств, установ, організацій та закладів шляхом залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя 29 листопада 2014 року на спортивній  базі  комунального  позашкільного  навчального  закладу  «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбулася районна традиційна спартакіада серед збірних команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів з п’яти видів спорту (плавання, настільний теніс, шашки, дартс, волейбол), яка була присвячена до Дня місцевого самоврядування в Україні. В заході прийняли участь чотири команди: збірна Саксаганського виконкому, збірна закладів освіти, збірна професійно-технічних навчальних закладів та збірна збірна «Арселор Міттал Кривий Ріг». Спартакіада розпочалася традиційно парадом учасників змагань, яких привітав голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович.

   Переможцями в загальнокомандному заліку в запеклій боротьбі стала збірна команда професійно-технічних навчальних закладів з 12 очками, друге місце посіла збірна команда освітян з результатом 14 очок, третє місце здобула команда Саксаганського виконкому, зібравши до своєї скарбнички також 14 очок, четверте місце залишила за собою команда «Арселор Міттал Кривий Ріг», актив якої склав 16 очок.

   Переможці та призери змагань, як у особистому так і у загальнокомандному заліку, були нагороджені кубками та грамотами. Від офіційного спонсору районної спартакіади ТОВ «Арістей КР» усі учасники районного спортивного заходу отримали призи.