Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«На ниві самоврядування»

   7 грудня – професійне свято людей, яким випала відповідальність представляти інтереси територіальної громади, забезпечуючи її добробут та процвітання.

   Місцеве самоврядування  Саксаганського району – це потужний корпус, що об’єднує в своїх рядах 52 депутати районної ради, близько трьохста голів вуличних і будинкових комітетів.

   Задля благополуччя територіальної громади району сьогодні злагоджено працюють 164 працівники органів місцевого самоврядування.

   Усіх представників цієї відповідальної професії, ветеранів галузі, депутатів районної у місті ради, органи самоорганізації населення напередодні Дня місцевого самоврядування зібрала сесійна зала виконкому районної у місті ради.

   З професійним святом присутніх привітали голова районної у місті ради Беззубченко В. В., керуюча справами виконкому Криворізької міської ради Шовгеля О. М., представники промислових підприємств, релігійних організацій та установ району.

   Голова районної у місті ради у вітальній промові побажав присутнім, «щоб у душі кожного не згасав той особливий вогник добра до людей та любові до рідного району, який і надалі надихатиме на вагомі звершення у справі утвердження народовладдя».

   Вже стало традицією цього дня відзначати працівників органів місцевого самоврядування району.

   За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у становлення  місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування керівництвом району були відзначені ветерани органів місцевого самоврядування, голови вуличних комітетів, працівники виконкому районної  у місті ради.

   Святкового настрою, позитивних емоцій  присутнім додали вітання творчих колективів закладів культури району.