Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. Цей день – можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.

У Саксаганському районі 01.10.2021 о 14:00 год. у КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» КМР проведено урочистий прийом голови Саксаганської районної у місті ради з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Всіх присутніх ветеранів та людей поважного віку привітав голова районної у місті ради Василь Старовойт.

Ветеранам вручено відзнаки міського та районного рівнів, солодкі подарунки та квіти з побажаннями міцного здоров’я, любові і турботи близьких та завжди залишатися такими ж позитивними, повними сил, оптимізму та життєвої енергії. Для гостей та ветеранів виступили музичні і танцювальні колективи району.