Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі районної у місті ради

   Відповідно до п. 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня виконкомом Саксаганської районної у місті ради проводиться перереєстрація громадян, які  перебувають  на квартирному обліку за місцем реєстрації.

   Громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі районної у місті ради для щорічної перереєстрації необхідно надати до виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 209, тел. 64-43-69, довідку про реєстрацію місця проживання. Зазначена довідка надається на громадянина та членів його сім’ї, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі районної у місті ради.

   Додатково повідомляємо, що відповідно до Правил реєстрації місця проживання, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207, відділом реєстрації місця проживання громадян виконкому районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 112, тел. 405-75-22, за особистим зверненням громадян надаються довідки про реєстрацію місця проживання.