Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районний бюджет за І півріччя 2016 року перевиконаний

За підсумками січня – червня поточного року виконання показників по податках і платежах загального фонду районного у місті бюджету забезпечено на 115,5 %. Мобілізовано до районної скарбниці 18,5 млн. грн.

Найвагомішим джерелом наповнення загального фонду районного у місті бюджету, як і раніше, залишається акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів. За січень – червень 2016 року цього податку надійшло 14,2 млн. грн.

Надходження плати за землю склали 2,8 млн. грн., податку на нерухоме майно – 1,2 млн. грн., транспортного податку – 0,3 млн. грн.

Від плати за надання інших адміністративних послуг надійшло 39,2 тис. грн., сплати адміністративних штрафів та інших санкцій - 7,1 тис. грн.

Бюджетом району отримано дотації з міського та субвенцій з державного бюджетів у сумі 64,6 млн. грн.

В цілому, бюджетом району отримано фінансових ресурсів у сумі 83,7 млн. грн., у тому числі доходів загального фонду - 83,1 млн. грн., спеціального – 0,6 млн. грн.

Отримані доходи дозволили здійснити своєчасне фінансування на утримання установ бюджетної сфери, реалізацію районних програм та виплату соціальних допомог мешканцям району.