Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благодійний турнір з більярдного спорту з нагоди міжнародного Дня захисту дітей

   З метою популяризації та розвитку більярдних видів спорту серед різних верств населення, 04 червня 2016 року на базі спортивного більярдного клубу «Імперія» (вул. Качалова, 42а) відбувся благодійний районний турнір з більярдного спорту (динамічна піраміда) серед державних службовців, посадових осіб і депутатського корпусу Саксаганської районної у місті ради, присвячений міжнародному Дню захисту дітей, в якому взяли участь  12 чоловік.

   Впродовж шести годин учасники турніру змагалися між собою, демонструючи свою майстерність. Перше місце виборов Резниченко Олексій, який окрім кубку, медалі та грамоти, з рук голови федерації більярдних видів спорту Пудовкіна Олега Анатолійовича, отримав головний приз – кій майстра професійних кіїв Олексія Шкуратова. Друге місце дісталося Дацкову Юрію, третє місце поділили між собою Черков Андрій та Коломоєць Артем.

   Всі зібрані на турнірі кошти підуть на придбання спортивного інвентарю для дитячих пришкільних таборів з денним перебуванням, що братимуть участь у районних спортивно-масових заходах і змаганнях в літній спартакіаді «Юність».

   Тож, переможцями турніру стали всі: переможені набули досвіду, переможці стимул і призи, а головні переможці – це діти, бо отримають спортивний інвентар.