Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районний турнір з міні-футболу серед команд пришкільних таборів з денним перебуванням з нагоди ЄВРО - 2016

   З метою підвищення масовості футболу в районі, організації фізкультурно-оздоровчого дозвілля серед дітей, підлітків і молоді, зміцнення їх здоров’я шляхом залученням до регулярних занять футболом, популяризації та розвитку масового футболу в районі 03 червня 2016 року на спортивному майданчику КЗШ № 113 (вул. Курчатова, 39а) та 06 червня 2016 року на базі СК «Гірник» (вул. Світлогорська, 1в), відбувся районний турнір з міні-футболу серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням (6-8 класи) в рамках літньої спартакіади «Юність», присвячений відкриттю ЄВРО – 2016 у Франції, де взяли участь 105 учасників з десяти команд.

   За жеребом команди-учасники змагань були розділені на дві групи, де змагалися за вихід у фінал. 06 червня 2016 року чотири команди КСШ № 74, КЗШ №№ 19, 51 та 113 на базі СК «Гірник» зустрілися між собою у фінальних змаганнях. Володарями «бронзових» нагород стали вихованці пришкільного табору КЗШ № 113 (тренер Богдашкін В. О.), «срібні» нагороди дісталися учням пришкільного табору КЗШ № 51(тренер Мармульов П. І.), переможцем турніру стала команда спритних вихованців пришкільного табору КЗШ № 19 (тренер Штамбур О. О.).

   Переможці та призери районного турніру з міні-футболу були нагороджені кубками, грамотами та медалями.

   Тож, поздоровляємо переможців, переможеним «не вішати носа», літо ще тільки починається. Вперед до нових спортивних висот та цікавих розваг.