Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Допризовна молодь району – патріоти Вітчизни

   З метою пропаганди та популяризації престижу служби в збройних силах України, а також перевірки фізичної підготовки молоді, на базі закладів освіти КЗШ № 120 (вул. Корнійчука, 22а) та КСШ № 118 (мкр. Сонячний, 1), паралельно, 27-28 квітня 2015 року відбулися районні змагання допризовної молоді у рамках навчально-польових зборів серед учнів 11 класів закладів освіти, присвячені до 40-річчя заснування Саксаганського району, в яких взяли участь 300 чоловік з 22 закладів.

   Допризовна молодь району змагалася в особисто-командних вправах у десяти дисциплінах: підтягуванні на перекладині, стрільба з пневматичної гвинтівки стоячи, комплексної вправи, метанні гранати Ф-1, бігу на 100 метрів,  спорядженню магазина учбовими патронами, розбирання й збирання автомату, орієнтуванні на місцевості, накладанні джгута, стройової підготовки та командною вправою – перетягування канату.

   Під час підведення суддівською колегією підсумків змагань  для учасників спортивного заходу був представлений показовий виступ стройової підготовки команди КГ № 91, багаторазових переможців районного конкурсу строю та пісні. 

   Переможці та призери  особистого заліку в видах змагань були нагороджені грамотами та медалями. В загальнокомандному заліку на базі КЗШ № 120 перемогу святкували: І місце – КГ № 91, ІІ місце – КЗШ № 122, ІІІ місце – КПНЛ. В командній вправі з перетягування канату переможці визначилися наступним чином: І місце - КГ № 91, ІІ місце – КПНЛ, ІІІ місце –КЗШ № 17.  В загальнокомандному заліку на базі КСШ № 118 перемогу святкували: І місце – КЗШ № 124, ІІ місце – КНВК № 35, ІІІ місце – КЗШ № 113. В командній вправі з перетягування канату переможці визначилися наступним чином: І місце – КЗШ № 51, ІІ місце – КСШ № 118, ІІІ місце – КЗШ № 124.

   Всі команди-призери районних змагань були нагороджені кубками, грамотами та медалями.