Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нарада із заступниками керівників закладів загальної середньої освіти з вихованої роботи, заступниками керівників закладів позашкільної освіти

03.04.2024 відбулася нарада із заступниками керівників закладів загальної середньої освіти з виховної роботи, заступниками керівників закладів позашкільної освіти Саксаганського району. Методист КПНЗ «СЮТ Саксаганського району» КМР виступила про те, як  ефективно підготуватися до участі в конкурсах   науково-технічного спрямування, на чому зосередити увагу, акцентувала на певні недоліки, які допускають конкурсанти у своїх роботах. Своїм досвідом  про те,  які  інструменти для роботи у соціальних мережах можуть  використати педагоги, учні для того, щоб залучати свою аудиторію, відстежувати контент, підтримувати високу якість соціальних дописів поділилася відомий блогер Анастасія.

  У ході наради обговорено питання злагодженої та спільної роботи закладів загальної освіти, служби у справах дітей, служби у справах сім’ї, дітей і молоді, правоохоронних органів щодо попередження правопорушень та злочинів серед дітей та підлітків, готовність прийти на допомогу. Ухвалили  тримати на постійному контролі питання запобігання та профілактики кримінальних правопорушень.

На нараді особливу увагу приділено організації роботи дитячих літніх майданчиків на базі закладів загальної середньої та позашкільної освіти, що мають облаштовані найпростіші укриття, обговорили роботу з подолання освітніх втрат, виховну, просвітницько-профілактичну, гурткову, фізкультурно-спортивну роботу із здобувачами освіти різних вікових груп у літній період 2024 року.

Не залишили осторонь і  щемливе питання про героїзм випускників, які  загинули під час виконання військового обов’язку із захисту територіальної цілісності та недоторканості України, та вшанування їх пам’яті встановленням меморіальних дощок на фасадах закладів, де навчалися військовослужбовці.

Учасники наради  отримали чимало корисної інформації та практичних порад.