Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про роботу підприємств району

Наразі на території Саксаганського району всі комунальні служби працюють у штатному режимі: до помешкань мешканців безперебійно надається вода, тепло, газ, електроенергія. Зупинки громадського транспорту та вулиці району прибираються, побутові відходи вивозяться. У разі виникнення аварійних ситуацій заходи з їх ліквідації оперативно вживаються.

Сьогодні піде мова про роботу підприємства «Весташляхбуд», яку пересічні громадяни частіше усього не помічають, але робота зазначеного підприємства є одним з ключових факторів у забезпеченні благоустрою тротуарів, доріг та роботи дренажної і левневої мережі району.

Так у зимовий період під час випадання атмосферних опадів у вигляді мокрого снігу або ожеледиці підприємством здійснюється розчистка доріг, тротуарів та посипання протиожеледної сумішшю. У цьому їм допомагає спеціалізована снігоприбиральна техніка.

У теплу пору року працівники виконують роботи з прибирання тротуарів узбіччя доріг, як ручним так і механізованим способом.

Також за для  забезпечення належної роботи дренажної та левневої мережі працівниками вказаного підприємства своєчасно здійснюється очищення ливневих лотків, проводиться промивання мереж із залученням спеціалізованої техніки, виконується ремонт та заміна левневих решіток, ремонт та  накриття оглядових колодязів, що впливає не тільки на безпеку життєдіяльності мешканців району та руху автомобільного транспорту, ай позитивно впливає на стан навколишнього середовища.

Дякуємо працівникам комунальної сфери, які в такий непростий для країни час якісно виконують свою роботу.