Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 05. 02. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

З метою забезпечення державною підтримкою найбільш вразливих категорій населення на черговому засіданні комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог, яке відбулося 05. 02. 2021, розглянуто 42 заяви мешканців району.

За результатами об’єктивного та неупередженого розгляду справ комісією призначено житлову субсидію 30 сім’ям, з них: на понаднормову площу непрацездатним непрацюючим пенсіонерам, які проживають самі – 15 особам; з урахуванням фактично проживаючих громадян – чотирьом сім’ям; з середньомісячним сукупним доходом меншим, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії – дев’яти сім’ям, з урахуванням купівлі протягом 12 місяців перед зверненням на суму, яка на дату купівлі перевищує 50 тис. грн. – двом сім’ям.

Відповідно до чинного законодавства припинено раніше призначену житлову субсидію одній сім’ї.

Розглянуто сім заяв щодо соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання.

Шести сім’ям призначено щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання та оплату житлово-комунальних послуг.

За поданням Криворізького міськрайонного центру зайнятості державну допомогу по безробіттю призначено одній внутрішньо переміщеній особі.

Також комісією прийнято рішення щодо внесення відомостей про чотирьох осіб пільгової категорії та членів їх сімей до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, за місцем фактичного проживання.