Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

27 грудня 2013 року в басейнах комунальних позашкільних навчальних закладів «ДЮСШ № 8» об 11.00 та «ДЮСШ № 10» відбулися казкові вистави «Чарівна ялинка на воді» і «Новорічна казка на воді».

   За ініціативи та підтримки голови Саксаганської районної у місті ради Беззубченка Валерія Вікторовича, 27 грудня 2013 року в басейнах комунальних позашкільних навчальних закладів «ДЮСШ № 8» об 11.00 та «ДЮСШ № 10» о 15.00, для 300 обдарованих дітей та дітей пільгової категорії, відбулися казкові вистави «Чарівна ялинка на воді» і «Новорічна казка на воді».

   У фоє спортивних закладів дітей зустрічали казкові герої, які люб’язно супроводжували їх до балкону.

   Привітала й поздоровила всіх учасників заходу заступник голови районної у міситі ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр Світлана Леонідівна.

   Сюрпризом для малечі в казкових новорічних виставах стало те, шо головну роль в них виконували тренери-викладачи та кращі вихованці відділень (плавання, тхеквондо-ВТФ, художньої гімнастики), а також працівники комунального позашкільного навчального закладу «Центр дитячо-юнацької творчості «Сонях». «Артисти-початківці» танцювали, приймали участь у конкурсах, веселих естафетах, демонстрували майстер-клас синхронного плавання, водили в воді навкруги ялинки хороводи. Святкові новорічні історії для  обдарованих дітей та дітей пільгової категорії подарували 200 вихованців спортивних закладів.

   28 грудня 2013 року о 10.00, розпочата днем раніше в комунальному позашкільному навчальному закладі «ДЮСШ № 8» новорічна казкова феєрія в басейні, відбулася також для вихованців відділень закладу та їх батьків, по закінченню якого, від Діда Мороза, всі діти отримали дарунки.