Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Творчі здобуття»

Відділ культури вітає з перемогою у Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Заради миру і добра» (м.Київ), ученицю по класу гітари КЗСМО «Школа мистецтв №1» КМР Догорян Анастасіяю (викладач Соколовська О.), яка отримала диплом лауреата I премії!

Вітаємо з перемогою та отриманням дипломів лауреатів I та II премії у Всеукраїнському двотуровому конкурсі образотворчого мистецтва «Патріотична палітра» (м.Київ) учнів КЗСМО «Музична школа № 3» КМР Коломойця Микиту та Голомбіцу Михайла (викладач Бойченко Л.).

Вітаємо маленьких зірочок вокально-теоретичного відділу КЗСМО «Музична школа № 5» КМР Аліну Науменко і Поліну Нагаєць з перемогою у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Music modern» (м. Одеса), на якому вони посіли 1 місця (викладач Семенова О. та концертмейстер Сигейкова В.).

Вітаємо ученицю КЗСМО «Музична школа № 13» КМР Кайдаш Катерину (викладач Дацко Т.) з отриманням диплому лауреата Гран-Прі у Міжнародному двотуровому конкурсі-фестивалі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Одеські передзвони» (м. Одеса).

Вітаємо зразкову шоу-групу «Нотка» (керівник Стримовська Є.) МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР з отриманням Гран-Прі у Міжнародному фестивалі «International Antalya Children Festival» (Анталія).