Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Стоп корупція!!!

Корупція  в Україні вже давно стала проблемою, яка впливає на всі сфери суспільного життя, а найбільш вражає сферу суспільних взаємовідносин, з якими найчастіше стикаються громадяни під час реалізації своїх конституційних прав. Проблема ця небезпечна як для держави, так і для громадян. І побороти її можливо лише правовими методами – законодавством і персональною відповідальністю.

Кожен громадянин і кожен посадовець повинні усвідомлювати персональну відповідальність за власні дії  або  бездіяльність перед громадою та державою. Посадові особи місцевого самоврядування  і  члени територіальної громади повинні чітко виконувати визначені норми антикорупційного законодавства.

Громадяни  очікують від виконкому районної у місті ради отримання якісних послуг: комфортних умов проживання, якісної освіти, безпечного середовища, соціального захисту.  Отримати які вони  можуть лише за умови неупередженого ставлення  посадових осіб та професійного виконання ними своїх обов’язків.

У виконкомі Саксаганської районної у місті ради запобігання  корупції  також продовжує залишатися  одним з найпріоритетніших  питань. Основною метою нашої діяльності є збереження прав, задоволення та захист соціальних, економічних та інших інтересів  громади Саксаганського району.

З метою усунення причин та умов, що сприяють корупції, для встановлення «зворотнього зв'язку» між громадянами та виконкомом проводиться  анкетування  на нашому вебсайті. Тож закликаємо і вас витратити декілька хвилин і взяти участь в даному анкетуванні. Бо неможливо побороти  те,  що не помічаєш.