Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Школі № 41- 35 років

30 вересня Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 41 зібрала у своїх стінах багато гостей, адже цього дня відзначали подвійне свято: День працівника освіти і день народження  навчального закладу.

Саме у вересні 1981 року школа відчинила свої двері для дітлахів вулиці Співдружності і проспекту 200 років Кривого Рогу. Перший дзвоник покликав за парти 1650 учнів, а 91 учитель з трепетом провели свій перший урок у новозбудованій школі.

На святі зустрічали і вітали з таким визначним днем педагогів-ветеранів і першопрохідців, які присвятили своє життя освіті і 41-ій школі: Бондаренко Любов Іванівну, Дряненко Людмилу Олексіївну, Оводенко Валентину Іванівну, Соколовську Світлану Анатоліївну, Хозіну Марію Іванівну, Бабодей Любов Тарасівну, Юр’єву Валентину Микитівну, Згоду Марину Валеріївну, Павлову Нелю Василівну. Колишні працівники школи з особливим хвилюванням прийшли на свято, щоб разом із нинішніми вчителями розділити радість ювілейного дня народження школи.

Колишній випускник КЗШ № 41, а зараз заступник голови Саксаганської районної у місті ради Юрченко Віталій Сергійович відзначив роботу педагогічного колективу навчального закладу, привітав усіх зі святом та вручив педагогам і працівникам школи грамоти Управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради.

Напередодні святкової дати  під патронатом депутатів Саксаганської районної у місті ради  Конєвої Марини Іванівни та Курочки Едуарда Станіславовича у школі пройшов конкурс малюнків, есе та віршів, присвячений 35-річчю начального закладу «Любій школі присвячуємо». Переможців та призерів конкурсу нагородили цінними подарунками і побажали й надалі любити і шанувати школу.

У святковому концерті брали участь вчителі, учні, випускники, які починали свій творчий шлях на сцені 41-ої школи. Кращі колективи художньої самодіяльності району також завітали до навчального закладу привітати педагогів з професійним святом і подарувати всім присутнім в залі гарні емоції.

З уст вчителів, учнів, випускників  лунали щирі слова привітання, в очах блищали сльози радості і гордості за рідну школу.