Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Підтримаємо бойовий дух наших захисників!»

          14. 10. 2016 відбудеться святкування Дня Захисника України.

          До святкування цього свята, Криворізькою міською профспілковою організацією «Солідарність» ініційована щорічна благодійна акція «Підтримаємо бойовий дух наших захисників».

          В рамках даної акції організатори збирають посилки для військовослужбовців 17-ї окремої танкової бригади ВЧ А3283, що перебуває в зоні АТО, з солодощами (чай, цукор, мед, печиво, кава, цукерки, варення тощо), а також пропонують виготовити оберіги та написати вітальні листівки.

          Виконком Саксаганської районної у місті ради приєднався до даної  акції та за підтримки промислових підприємств району, закладів освіти та охорони здоров’я, підприємців збирає посилки для військовослужбовців.

          Пропонуємо усім жителям району не залишатись осторонь, підтримати благодійну ініціативу та прийняти участь у акції.

          Збір посилок із солодощами триває до 12. 10. 2016, після чого вони будуть передані у зону АТО. Зібрані солодощі можна передати до відділу економіки та промисловості виконкому Саксаганської районної у місті ради (каб. 418-420).

          У разі виникнення питань просимо звертатись за телефоном: 64-04-04, 64-30-35.