Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Радує око оновлений сквер «Юність»!

   Осінь не перестає радувати саксаганців своїми сонячними днями, так само, як і компанія МЕТІНВЕСТ щедрими подарунками.

   03 жовтня 2014 року об 11.00 на житломасиві «Юність» за участі генерального директора ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат», заслуженого працівника промисловості України Тимошенка П. Г., заступника голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Старовойта В. В. відбулось урочисте відкриття оновленої території скверу «Юність».

   Важлива подія в житті саксаганців стала можливою завдяки компанії Метінвест, яка підтримує ініціативи територіальних громад у містах, де працюють підприємства Групи.

У рамках Програми соціального партнерства міста та компанії Метінвест було здійснено масштабні роботи з благоустрою скверу – відновлено пішохідні доріжки, покладена тротуарна плитка і бордюри, змонтовані сучасні комфортні лавки, впорядковано клумби. Словом, створені всі умови для повноцінного і комфортного відпочинку мешканців.

Захід зібрав близько чотирьохсот вдячних саксаганців, які з нетерпінням чекали урочистого моменту перерізання святкової стрічки.

   Яскраві концертні та розважальні номери за участі творчих колективів закладів культури  району, гра у шахи серед молоді та солодощі для малечі – залишили незабутні враження у всіх учасників заходу.

   На знак миру почесні гості заходу випустили голубів з надією на те, що з кожним днем у затишного скверу «Юність» буде якомога більше відвідувачів!