Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Завершення І табірної зміни тимчасових пришкільних таборах відпочинку

Робота тимчасових таборів відпочинку Саксаганського району - це щасливі усмішки дітей, спокій батьків та чудовий відпочинок! 05.07.2021 завершилась перша табірна зміна. В І зміну працювало п’ять ТТВ з денним перебуванням дітей: «Країна мрій» (КНВК № 35 «Імпульс»), «Веселка» (КЗШ №68), «Кіндерленд» (КЗШ №72), «FREEDOM» (КСШ № 107), «Промінчик» (КПШ №240), які охопили змістовним дозвіллям 452 дитини.

Зміна тривала 14 робочих днів, кожного з яких працівники закладів робили життя своїх вихованців цікавим та різнобарвним: проводилися культурні, творчі, спортивні та виховні заходи. Крім заходів на території таборів діти відвідували різні майстер-класи, позашкільні заклади освіти, бібліотеки, переглядали вистави лялькового театру та фільмів у кінотеатрі «Олімп», а також відвідували басейн.

Дні, проведені в тимчасових пришкільних таборах відпочинку, назавжди залишиться в серцях вихованців та всіх причетних до змістовного дозвілля!