Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До Дня шахів маленький тріумф шахистів з КЗШ № 68

За для популяризації розвитку в районі розумових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками та молоддю, а також виявлення обдарованих особистостей та з нагоди Всесвітнього Дня шахів, 06 липня 2016 року на базі Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 багатопрофільний ліцей «Імпульс» в місцевому шаховому клубі «Біла Королева», відбулися районні змагання з шахів серед різних верств населення, в яких взяли участь 20 чоловік з п’яти закладів освіти (КЗШ №№ 19, 51, 68, 120, КНВК № 35).

Змагання мали статус особистого-командного характеру, за правилами яких усі учасники, за жеребом, грали між собою по круговій системі.

Підсумовуючи результати змагань були визначені переможці та призери. Ними стали: серед юнаків: ІІІ місце – Пилипенко Костянтин (КЗШ № 120), ІІ місце – Бабій Данил (КНВК № 35), І місце – Шмалько Іван (КЗШ № 68); серед дівчат: ІІІ місце – Маренич Евеліна (КЗШ № 19),  ІІ  місце  –  Савінова Ганна (КЗШ № 68, І місце – Ярошенко  Яна (КНВК № 35). В командній першості перше місце посіла команда КЗШ № 68, друге місце за командою КНВК № 68, третє місце дісталося команді КЗШ № 120. Доречи, учень КЗШ № 68 Шмалько Іван та ліцеїста КНВК № 35 Савінова Ганна були визнані, як абсолютні переможці.

Переможці та призери спортивного заходу отримали грамоти, кубки, медалі та пам’ятні подарунки від спонсорів свята.

Від благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд Сергія Смєлого» всі учасники районних змагань з шахів отримали солодкі призи у вигляді морозива.

Що ж, поздоровляємо всіх з наступаючим Днем шахів! І хай в сьогоднішніх змаганнях перемогли сильніші, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!