Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До Дня шахів тріумф шахистів КЗШ № 43

   За для популяризації розвитку в районі розумових здібностей, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками, молоддю та старшим поколінням, а також виявлення обдарованих особистостей та з нагоди Дня шахів, 07 липня 2015 року на базі Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 багатопрофільний ліцей «Імпульс» в місцевому шаховому клубі «Біла Королева», відбулися районні змагання з шахів серед різних верств населення, в яких взяли участь 20 чоловік з чотирьох закладів освіти (КЗШ №№ 19, 43, 120, КНВК № 35).

   Перед початком спортивних змагань, учасники та гості заходу переглянули театралізовану виставу «Хід конем», запропоновану учнями КНВК № 35.

   Змагання мали статус особистого характеру, за правилами яких усі учасники, за жеребом, грали між собою за олімпійською системою.

   Підсумовуючи результати змагань були визначені переможці та призери. Ними стали: серед юнаків: ІІІ місце – Мурашов Дмитро (КНВК № 35), ІІ місце – Долгов Олексій (КЗШ № 43), І місце – Алієв Тургай (КЗШ № 43); серед дівчат: ІІІ місце – Маренич Евеліна (КЗШ № 19),  ІІ  місце  –  Ярошенко  Яна (КНВК № 35), І місце – Нікітенко Вікторія (КЗШ № 43). Доречи Алієв Тургай та Нікітенко Вікторія були визнані, як абсолютні переможці.

   Переможці та призери спортивного заходу отримали грамоти, кубки, медалі та пам’ятні подарунки від спонсорів свята.

   Що ж, поздоровляємо всіх з наступаючим Днем шахів! І хай в сьогоднішніх змаганнях перемогли сильніші, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!