Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перший день літа!

Ура! Канікули! Ось і настав перший день літа! Веселощі, розваги, купання, подорожі і, звичайно ж, літні читання. Сьогодні на казкове ревю "Тікай від спеки до бібліотеки" до бібліотеки-філіалу № 15 завітали учні КЗШ №14 (пришкільний табір "Дивограй") і учні КЗШ №122 (пришкільний табір "Місто майстрів"). Бібліотекарі привітали своїх гостей зі святом - Днем захисту дітей, влаштувавши для них: веселі фанти, казкові карти, розваги, перегляд мультиків.

Діти пограли у влучних снайперів, намагаючись за допомогою віяла перенести повітряну кульку з місця на місце; уявили себе справжніми леді та джентльменами - намагаючись дотримуватись правил етикету; виконували завдання веселих фантів; почули передбачення від казкових карт - одним словом - відкрили сезон бібліо літа.

Не забули бібліотекарі нагадати дітям про правила особистої безпеки, а щоб вони краще їх запам'ятали - кожному вручили на згадку пам'ятку "Техніка безпеки і правила поведінки учнів на канікулах".

Отже, початок покладено, чекаємо юних Читайликів у нашій бібліотеці!