Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

В Саксаганському районі стартувала літня спартакіада «Юність-2018»

Ось і канікули, відзвонив «останній дзвоник» в закладах освіти, проводжаючи школярів і студентів на відпочинок у нове вільне плавання подорожей, знайомств з новими друзями, активних розваг і спортивно-масових заходів та змагань.

29 травня 2018 року, разом з відкриттям першої між табірної зміни в пришкільних таборах з денним перебуванням було дано й старт літній районній спартакіаді «Юність-2018». Цього року в Саксаганському районі одночасно на шести спортивних майданчиках (вул. Космонавтів, 5; сквер «Юність», КНВК № 35, КЗШ № 68, КСШ № 70 та КЗШ № 17) відбулися спортивно-масові заходи та змагання.

Найбільш масовим був спортивний майданчик за місцем мешкання населення по вулиці Космонавтів, 5, де зібрав дев’ять команд закладів відпочинку з денним перебуванням (КЗШ № 14, КЗЗШ № 19, КЗШ № 31, КЗШ № 72, КЗШ № 120, КЗШ № 122, КГ № 91, КСШ № 107 та ДЮСШ № 8) понад 1200 чоловік, для яких керівники гуртків комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР підготували традиційну спортивно-розважальну програму «Олімп» викликає на старт!». До програми увійшли п’ять змагальних дисциплін: з шашок, дартсу, армспорту, танцювального марафону з восьми номінацій та конкурсів з вболівальниками.                

Захід розпочався традиційним парадом учасників спартакіади та показовим виступом вихованців комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» (гуртка естетичної гімнастики). Дітей привітали та поздоровили з початком літніх канікул заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр Світлана Леонідівна та депутати районної у місті ради.

Підвівши підсумки проведених змагань, перше місце в змаганнях з армспорту виборола команда КЗШ № 31, друге місце посіла команда КЗШ № 19, третє місце здобула команда КЗШ № 72; у змаганнях з шашок перше місце виборола збірна команда КЗШ № 120, друге місце дісталося команді КЗШ № 14, третє місце посіла команда КЗШ № 19; у змаганнях з дартсу перше місце виборола команда КЗШ № 122, друге місце дісталося збірній команді ДЮСШ № 8, третє місто посіла команда КСШ № 107; в танцювальному марафоні в номінації «Енергія» кращою була команда КСШ № 107, в номінації «Музичність» переможцем стала команда КЗШ № 19, в номінації «Позитив» перемогу здобула команда КЗШ № 31, в номінації «Дружність» головний приз дістався команді КЗШ № 72, в номінації «Артистичність» кращою була команда КЗШ № 14, в номінації «Грація» було відзначено команду КГ № 91, в номінації «Технічність» перемогла команда КЗШ № 120 та в номінації «Чарівність» кращою було визнано команду КЗШ № 122. В кожній з вищезазначених номінацій було визначено «міс танцювальний фітнес марафон».

Всі переможці та призери змагань, а також найактивніші вболівальники заходу, були нагороджені грамотами. Від депутатського корпусу районної у місті ради політичної партії «Опозиційний блок» та приватного підприємця Шакули Сергія Вікторовича всі учасники районного спортивно-масового заходу «Олімп» викликає на старт!» отримали солодкі подарунки у вигляді морозива.

На спортивних майданчиках у сквері «Юність» (вул. Покровська, 33) у спритності, влучності, силі та розумових здібностях у змаганнях зі стрітболу, шашок, воркауту та настільного тенісу виборювали призові міста збірні команди пришкільних таборів з денним перебуванням КЗШ №№ 21, 43, 51 та 113. Від депутатів районної у місті ради політичної партії «Опозиційний блок» Резниченка Олексія Сергійовича та Омельниченко Ольги Олександрівни всі учасники спортивного заходу отримали морозиво.

Діти – це наше майбутнє! В здоровому тілі – здоровий дух! А здорова нація – здорове й розвинене суспільство! Не забуваймо це!

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу та проведення районних спортивно-масових заходів колективу комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР в особі директора Селюти Неоніли Василівни, депутатському корпусу районної у місті ради від політичної партії «Опозиційний блок» та приватному підприємцю Шакулі Сергію Вікторовичу.