Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День позитиву

   Позитив – це те, чого часто не вистачає у нашому житті. А разом з тим, це те, що ми всі можемо подарувати один одному: щира усмішка, добре слово, розуміння, підтримка, щирість, доброта. І ми всі здатні на це.

   Лідерами шкільного самоврядування Криворізького навчально-виховного комплекса № 35 «Загальноосвітньої школи I-III ступенів – Багатопрофільного ліцея «Імпульс» було започатковано «День позитиву», який пройшов 6 квітня.

   При вході до школи учнів, вчителів та батьків зустрічала команда лідерів та пропонувала залишити свої побажання у «Колекції теплих слів».

   І діти, і дорослі позували під час фотосесії «Поділися посмішкою своєю» та підставляли свої обличчя команді старшокласників, які гримом малювали усім бажаючим смайлики і сонечко.

   Дуже активно учні відреагували на виставку фото робіт «Моя посмішка яскрава», яка була розміщена у холі закладу.

   Учні початкової школи із великою радістю танцювали на перервах.

   У дворі школи відбувся конкурс малюнку на асфальті «Ми на хвилях позитиву!». Учні від малечі до старшокласників активно проявляли свою фантазію та завзято переносили її на шкільне подвір’я. За підсумками конкурсу всі класи, що прийняли участь, отримали грамоти.

   Шостого квітня природа подарувала не дуже сонячний день, але діти ліцею протягом дня мали сонячні, щасливі обличчя. Школа світилася посмішками дітей та вчителів до кінця дня.