Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Робота є! Чи будуть кадри?

   05 квітня 2017 року у Криворізькому професійному гірничо-металургійному ліцеї проведено День відкритих дверей «Вас вітає КПГМЛ!»

   Під час проведення ряду цікавих заходів колектив ліцею намагався всіма методами «достукатися» до школярів Кривого Рогу, пояснити хлопцям і дівчатам, що з професіями прохідника, електрослюсаря (слюсаря) електрозварювальника, машиніста електоровоза ніколи не загублять свої актуальності в нашому місті, яке здавна вважається промисловим серцем України.

   Працівники Криворізького професійного гірничо-металургійного ліцею ознайомили школярів 9-х класів з матеріально-технічною базою навчального закладу.

   Хлопцям і дівчатам, які розмірковують про свій професійний вибір, показали майстерні: електромонтажну, зварювальну; гірничий навчальний тренувальний полігон, скреперне відділення. Потім запропонували взяти участь у відкритому чемпіонаті з настільного тенісу.

   Цього дня в ліцеї гостям були по-справжньому раді.

   Усіх, хто завітав до гірничо-металургійного ліцею у День відкритих дверей, пригостили чаєм, кожний мав реальний шанс стати переможцем у лотереї.