Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Не залишайте після себе сміття біля водойм!

   На території Саксаганського району міста Кривого Рогу розміщуються унікальні за своїм функціональним призначенням гідротехнічні споруди, які формують русло однієї з основних водних артерій міста - річки Саксагань. Одна із них - вхідний портал другого Саксаганського тунелю.

   З початком весни водна течія принесла до порталу багато сміття, гілок та залишків очерету, що спричинило зниження пропускної можливості тонелю. На допомогу річці вкотре прийшли працівники ДП «Кривбасшахтозакриття», які спільними зусиллями розчистили вхід до порталу.

 

 

 

   Зовсім скоро мешканці району відкриють сезон пікніків біля води, у тому числі і біля річки Саксагань. Сподіваємось на екологічну свідомість та моральну відповідальність відпочиваючих.

 

 

    Залишена на березі пляшка, пакет або інше сміття можуть легко потрапити до водойми, що в подальшому течією принесе до вхідних порталів. Не призводьте до того, що титанічні зусилля «рятівників» річки ДП «Кривбасшахтозакриття»  стануть марними! Не залишайте після себе сміття біля водойм!