Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Оголошення

14.12.2022 комунальним підприємством «ПАРКОВКА та РЕКЛАМА» Криворізької міської ради було проведено роботи з демонтажу самовільно встановленої тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності - павільйону з приймання вторинної сировини біля житлового будинку 1, на вулиці Івана Авраменка. Сума коштів, яка підлягає відшкодуванню за демонтаж тимчасової споруди складає 10516,69 грн. Вказану споруду розміщено за адресою: вулиця Харківська, 4.

14.12.2022 комунальним підприємством «ПАРКОВКА та РЕКЛАМА» Криворізької міської ради було проведено роботи з демонтажу самовільно встановленої тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності - кіоску з написом «Преса» на зупинці громадського транспорту «Майдан Праці». Сума коштів, яка підлягає відшкодуванню за  демонтаж тимчасової споруди складає 11391,76 грн. Вказану споруду розміщено за адресою: вулиця Харківська, 4.