Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Урочистий прийом до Міжнародного жіночого дня

   06 березня 2017 року о 12:00 у малому залі засідань виконкому Саксаганської районної у місті ради пройшов урочистий прийом з нагоди Міжнародного жіночого дня жінок, які мають почесне звання України «Мати-героїня», матерів загиблих воїнів в Афганістані, матерів та жінок загиблих воїнів під час антитерористичної операції. Зі святом привітав заступник голови Саксаганської районної у місті ради Криворотній Ігор Іванович. Він зазначив, що крізь роки і випробування несуть наші жінки доброту, ніжність і милосердя. Багато з них поєднує обов’язки берегинь домашнього вогнища з участю у трудовій, громадській та політичній діяльності. І показує в нинішній непростій ситуації зразки виваженості, терпіння, відповідальності.

   У Саксаганському районі мешкає більше 25 тисяч жінок, які працюють чи працювали у різних сферах життєдіяльності району та міста.

   Місцевою владою для всіх зазначених родин надається всебічна допомога: отримання житла; виконання ремонтних робіт дахів та панельних швів; влаштування дітей до спеціальних закладів освіти; лікування членів таких сімей; виплата матеріальної допомоги, тощо.

   Криворотній І. І. побажав жінкам сімейного тепла, добра, домашнього затишку, міцного здоров’я, успіхів у роботі.

   Від імені народного депутата України Гальченка А. В. жінки отримали подарунки.

   До поздоровлень приєдналися і студенти Криворізького державного комеційно-економічного технікуму та учні Криворізької гімназії № 91.