Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Піклуватися, а значить пам’ятати!

Дбати про ветеранів - щоденний святий обов’язок. Цивілізованість держави визначається її ставленням до людей похилого віку і, зокрема, ветеранів. 

Турбота про ветеранів не на словах, а на ділі – гасло колективу комунального позашкільного навчального закладу «Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник» Криворізької міської ради, адже одним із напрямів діяльності закладу є національно-патріотичний. За останні роки працівниками Центру реалізовано багато проектів з даного напряму.

02 лютого 2019 року адміністрацією Центру туризму «Мандрівник» спільно з керівником Центру національно - патріотичного виховання молоді «Вітязь», інструктором з фізичного виховання, тренером-викладачем з греко-римської боротьби Кучеренком О.І. започатковано благодійний марафон - акцію оздоровчого напряму для ветеранів Саксаганського району. Перед початком заняття всім учасникам групи виміряно тиск та пульс. Під час майстер-класу виконані загальнорозвивальні, гімнастичні вправи, а також вправи, спрямовані на координацію та лікувальний процес окремих груп внутрішніх органів. По закінченню майстер-класу відбувся шаховий турнір.

Акція «Піклуватися, а значить пам’ятати!» - це майстер-клас з лікувально- фізичної культури для ветеранів. Зичимо усім міцного здоров’я та щасливих довгих років життя.