Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Подяка новим друзям!

     Життя в дитячому садочку наповнене дитячим сміхом, дзвінкими піснями, веселими таночками, запальними іграми та розвагами. Для залучення більшої  кількості дітей до цих заходів необхідне якісне музичне обладнання. Саме такі подарунки, отримані від ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг» за підсумками районних новорічних конкурсів, були випробувані дошкільними навчальними закладами №№ 190, 194, 250. З появою акустичних систем в дошкільних закладах проведення музичних ранків, театралізованих дійств, спортивних змагань стало більш яскравим і гучнішим. Завдяки мобільності системи, неймовірної якості звучання є змога проводити заняття не лише в приміщенні, а й на вулиці. Так, дошкільнята садочка № 190 вже мали змогу відчути якість подарунку на святковому концерті для спілки ветеранів мікрорайону Сонячний.

     В рамках підготовки до декади спортивно-масової роботи у лютому 2017 року в загальноосвітній школі № 119 стартувала спортивна естафета – змагання для старшокласників «Сучасне покоління обирає спорт!». В рамках естафети 02.02.2017 між колективами 7-9 класів пройшли перші змагання з волейболу. Випробування грою пройшли новенькі м’ячі від спонсорів ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг», які були отримані  для школи як нагорода за  перемогу в одному з районних новорічних конкурсів. Завдяки подарункам від спонсорів ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг» в школах №№ 14, 19, 41, 68, 119 продовжується робота з удосконалення фізичного виховання та пропаганди здорового способу життя, з використанням новенького та такого необхідного для школярів подарункового спортивного інвентарю.

     Тож педагогічні, учнівські та батьківські колективи висловлюють найтепліші слова подяки нашим новим друзям ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг». Ваша підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до дітей, розуміння непересічної важливості виховання!