Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято місцевого самоврядування

Океан емоцій, теплі посмішки, піднесений настрій і сердечні поздоровлення. Усе це відбувалося 5 грудня у сесійній залі виконкому районної у місті ради, де пройшли урочистості та святковий концерт з нагоди професійного свята народовладдя – Дня місцевого самоврядування.

Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів, представників місцевого самоврядування та виконавчої влади, керівників підприємств, установ, організацій, ветеранів місцевого самоврядування та всіх, чия наполеглива праця, воля та професіоналізм творять історію місцевого самоврядування району.

З теплими словами привітань до присутніх звернулись заступник Криворізького міського голови, депутат Дніпропетровської обласної ради Костянтин Бєліков та голова районної у місті ради Валерій Беззубченко.

Кращих представників територіальної громади було нагороджено відзнаками міського та районного рівнів.

Традиційно гостей свята привітали творчі колективи міського комунального закладу «Палац культури «Мистецький» та учні навчальних закладів району.