Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Донецький юридичний інститут МВС України: Кривий Ріг – ти наш новий дім!

Два роки тому було укладено тристоронню угоду про співробітництво між Криворізькою міською радою, Донецьким юридичним інститутом МВС України та Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ за програмою «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку із збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» про проведення відновлювально-ремонтних робіт приміщення за адресою: вулиця Співдружності, 92а, яке було передано інституту Криворізькою міською радою. Безпосередньо роботи було розпочато у квітні 2017 року.

В листопаді 2018 року зазначені роботи були завершені. Німецькими партнерами підготовлено пакет необхідних документів щодо завершення ремонтних робіт для передачі Донецькому юридичному інституту як тимчасово переміщеному закладу вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

04 грудня 2018 року за адресою м. Кривий Ріг, вул. Співдружності, 92а відбулась робоча зустріч з передачі документації по завершенню ремонтних робіт, реконструкції та відновлення навчально-виховного комплексу підготовки поліцейських Донецького юридичного інституту МВС України.

На заході буди присутні в.о. міського голови секретар міської ради Маляренко С.В., голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко В.В., ректор Донецького юридичного інституту МВС України Бесчастний В.М., а також керівний склад Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, національної поліції України, інші поважні гості.

Від Федеративної Республіки Німеччина особисто брали участь Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку (з офісом у Дніпрі) Вольфганг Месінгер.