Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інноватика в сучасній освіті, 2020

З 12 по 14 жовтня 2020 відбулася XII Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Вітаємо переможців - заклади освіти Саксаганського району:

-   Криворізька загальноосвітня школа № 19 нагороджена  срібною медаллю  у номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти як важливий фактор забезпечення якості освіти» за конкурсну роботу «Формування соціальної й громадської компетентностей учня  нової української школи».

-  Криворізька загальноосвітня школа № 31 нагороджена  золотою медаллю у номінації «Гейміфікація як засіб підвищення мотивації і якості навчання» за конкурсну роботу «Корекційно-розвиваюча спрямованість інклюзивного навчання з використанням ігрових технологій: від теорії до практики».

-   Криворізька загальноосвітня школа № 120 нагороджена золотою медаллю у номінації «Упровадження цифрових технологій в освітній процес закладів освіти» за конкурсну роботу «Створення єдиного інформаційно-освітнього простору – одного з пріоритетних напрямків розвитку школи».

-  Дошкільний навчальний заклад № 57 нагороджений золотою  у номінації «Інновації з підвищення якості вивчення природно-математичних дисциплін у закладах освіти» за конкурсну роботу «Реалізація STREAM-освіти в ЗДО через формування природничо-математичної концепції дошкільників»  

Бажаємо  педагогічним колективам подальших творчих успіхів!