Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Запобігання корупції

Корупційні та пов’язані з корупцією правопорушення є однією із найнебезпечніших загроз правопорядку, які породжують серйозні проблеми для стабільності й безпеки суспільства та економіки, підривають демократичні інститути й цінності, завдають шкоди стабільному розвитку нашої Держави.

Тому запобігання корупції, її викорінення як явища – є основним обов’язком кожної посадової особи, – як органів державної влади, так і органів місцевого самоврядування.

Серед постійних заходів щодо запобігання і протидії корупції, які регулярно проводяться у виконкомі Саксаганської районної у місті ради, є проведення тестування серед посадовців на знання антикорупційного законодавства, з попереднім вивченням інформаційних матеріалів.

Учасники тестування виявили ґрунтовні знання антикорупційного законодавства. Адже постійне навчання посадовців – це якісний склад органів місцевого самоврядування.